January 06, 2004
Musik jeg virkelig hader

Jeg hader virkelig, virkelig meget danske sangere der synger på engelsk som synes det skal gøre det på "en fed måde" med en eller anden farverig dialekt af en art som ikke er deres egen. Målet er naturligvis at musikken lissom skal blive enormt personlig og vedkommende af det. Det er det stik modsatte. Det er så pissefalsk at det fortjener et helt nyt ord, som er meget værre end falsk.

Eksempler er der latterligt mange af - idag faldt jeg over et mere : Homesick Hank. Storstank. Men man skal desværre ikke til demo-rocken for at finde flere eksempler, masser af veludgivne bands der udgiver på engelsk gør det i stor stil. På min egen shitliste i den retning står Marie Frank virkelig højt oppe, D.A.D har altid ligget i farezonen mens man til gengæld frikender sårn en popdreng som Thomas Helmig. Men hvad du vil om musikken, men i det mindste synger han som sig selv.

Posted by Claus at January 06, 2004 12:13 AM | TrackBack (0)
Comments (post your own)

Ta' p? ferie

Posted by: Boye on May 10, 2004 2:26 PM

Boye, V?r lidt mindre latterlig i dine kommentarer.

Posted by: Dee on May 10, 2004 2:29 PM
Help the campaign to stomp out Warnock's Dilemma. Post a comment.
Name:


Email Address:


URL:Type the characters you see in the picture above.

(note to spammers: Comments are audited as well. Your spam will never make it onto my weblog, no need to automate against this form)

Comments:


Remember info?