September 11, 2004
Den endegyldige Uri Geller videoafsløring

Da vi jo desværre plages i disse år af en paranormal bølge er det også igen blevet tid at hive 70er-fupmageren Uri Geller op af posen, og det gjorde man så naturligvis på DR for en uges tid siden i de latterlige nyheder efter de rigtige nyheder - det program der kaldes Nyhedsmagasinet. Da det jo er bedre TV hvis grise kan flyve end hvis de ikke kan, var TV journalisterne omhyggelige med at lade en kattelem stå åben så man med sindsro kunne blive i troen efter udsendelsen. Men heldigvis har vi jo de ikke-monopoliserede nyheder på internettet og her er en fremragende videoanalyse af Gellers tryllenummer, som omhyggeligt viser tryllekunstneren på arbejde.
Det har i lang tid undret mig at man kan finde masse af skriftlige vidnesbyrd fra tryllekunstnere på nettet som siger at det er nemt at gøre, men ingen film af nogen der gør det. Men nu kan man altså i det mindste se Geller snyde foran kameraet.

Posted by Claus at September 11, 2004 02:59 PM | TrackBack (0)
Comments (post your own)
Help the campaign to stomp out Warnock's Dilemma. Post a comment.
Name:


Email Address:


URL:Type the characters you see in the picture above.

(note to spammers: Comments are audited as well. Your spam will never make it onto my weblog, no need to automate against this form)

Comments:


Remember info?