September 22, 2004
Dansk design og Mau-Mau effekten

Der er opstået en ny weblog her i nærheden af classy.dk. I min familie kan vi godt lide et frisk slag i bolledejen, som læsere af classy.dk muligvis vil have gættet allerede.
Min ene storebror stikker tæsk ud her og her og nu er en af mine andre brødre begyndt at stikke tæsk ud her.. Holger - det hedder ham den sidste - har en tegnestue og var udgiver på det blad som han og jeg i fælleskab redigerede det hidtil eneste nummer af for alt for længe siden. Man kan åbenbart kun have et vist antal aktive sideprojekter kørende samtidig.
Holger lægger hårdt for med en kæberyster til de noget navlebeskuende globale ideer på Dansk Arkitektur Centers RE-THINK:

Og så til udstillingen: Hvad har vi her af fordomssplintrende originalitet? Man står efter at have drejet sig 180° lidt måbende: En grimt opbygget udstilling lavet af flamingoklodser, hvor teksterne allerede efter en dags åbning er ved at falde ned. (Jeg brækker mig over al den æstetik, er Arne Jacobsen citeret for at sige på en af plancherne – men er der ikke en mellemvej??) En serie “utopier” af typen “hvad nu hvis Danmark var en stor hoppepude?? Eller “Hvad nu hvis grise kunne flyve??” Alt sammen formidlet på alenlange serier af plancher på et temmelig globaliseret engelsk (The Danish boarders betyder “de danske pensionærer “ og ikke “de danske grænser" som det vist er meningen). Og over det hele hører og læser man konstant: “Denmark, Denmark, Denmark, Denmark – hvor er globaliseringen blevet af i flamingohelvedet - for helvede??

Læs endelig hele historien.

Posted by Claus at September 22, 2004 11:57 PM | TrackBack (0)
Comments (post your own)
Help the campaign to stomp out Warnock's Dilemma. Post a comment.
Name:


Email Address:


URL:Type the characters you see in the picture above.

(note to spammers: Comments are audited as well. Your spam will never make it onto my weblog, no need to automate against this form)

Comments:


Remember info?