October 03, 2004
Dårlig politikersnak I

En ny meningsmåling viser at et kun et fåtal af vælgerne synes at Mogens Lykketoft har statsministerpotentiale. Det har de jo ganske ret i, ikke fordi Lykketoft ikke er det fuldkopmne magtmenneske man er nødt til at være. Heller ikke fordi han ikke har hjertet på rette sted, det tror jeg skam han har. Næh, grunden til at han ikke kan bruges er at selv en afbarbering af fipskægget ikke har forsynet ham med den nødvendige basale afrundethed.
Vi husker alle Lykketofts katastrofale manglende evne til at forstå modviljen mod bare at krone ham som konge uden valg efter Nyrups afgang. Han vidste jo han var stærkest, så hvorfor kunne de andre ikke bare indse at han var det og stikke piben ind? Det er mig en gåde at man kan være så tonedøv overfor sin egen fremtræden som egensindigt magtmenneske og alligevel have en karriere i politik.
Forleden gik det så galt igen, da Lykketoft - ufatteligt - tog sig til til at sige om Brian Mikkelsen at han nok var for dum til at forstå den første gang - siden Mikkelsen i begejstring (og fordi man skal når man er minister) havde set Kongekabale 3 gange og synes den var god.
Tænk at han gider. Det er den slags latterlige, uprovokerede, studentikose udfald som får folk til at droppe enhver idé om Lykketoft som statsminister.

Posted by Claus at October 03, 2004 07:15 PM | TrackBack (0)
Comments (post your own)
Help the campaign to stomp out Warnock's Dilemma. Post a comment.
Name:


Email Address:


URL:Type the characters you see in the picture above.

(note to spammers: Comments are audited as well. Your spam will never make it onto my weblog, no need to automate against this form)

Comments:


Remember info?