November 29, 2004
23. Det er spild af tid at bekymre sig om balancen mellem kommercielt og kunstnerisk
Du kan diskutere "den amerikanske romans elendige tilstand" til solen bliver sort. De brokkede sig over det i 1950 og de vil stadig brokke sig i 2050.
Det er en nedtrådt sti og ikke et sted man vil komme op med mange nye verdensforandrende indsigter.

Men en masse mennesker kan godt lide at diskutere det, fordi det holder dem fra at skulle rejse ind på ukendt land. Det er sikkert. Det tillader dig en masse stærke holdninger og meninger uden nogen egentlig risiko. Uden at du skal lave noget af alt det hårde arbejde der ligger i at lave og sælge noget du tror på.

For mig handler det ikke om hvorvidt Tom Clancy sælger pallevis af bøger eller en Nobelprisvinder kun sælger et par bøger. Det er bare tal, en distraktion. For mig handler om det om hvad DU har tænkt dig at gøre med en korte tid du har tilbage her på jorden. Det er en helt anden ting.

Ærlig talt, hvordan et menneske dyrker og udvikler sin egen kunstneriske integritet, med eller uden verdens hjælp, er for mig et meget mere spændende emne.

(råd nr. 23 fra Om At Være Kreativ)

Posted by Claus at November 29, 2004 11:04 AM | TrackBack (0)
Comments (post your own)
Help the campaign to stomp out Warnock's Dilemma. Post a comment.
Name:


Email Address:


URL:Type the characters you see in the picture above.

(note to spammers: Comments are audited as well. Your spam will never make it onto my weblog, no need to automate against this form)

Comments:


Remember info?