January 11, 2005
Hvorfor skulle landbrugsministrene stemme om softwarepatenter?

EU-bureaukratiet gør hvad det kan for at underbygge politikerlede. Senest ved at bede landbrugsministrene stemme ja til det nye direktiv om softwarepatenter. Noget landbrugsministrene naturligvis ikke ved noget om. Hvis det er standarden for det politiske opsyn med beslutninger som EU kører igennem, så må vi hellere komme ud af den organisation med det samme. Det håber jeg jo ikke det er, for selv om jeg altid har været euro-skeptisk, så må man sige at EU har været dygtig til at skuffe ens pessimisme. Åbningen mod øst har skuffet enhver mistanke om et nyt 'de riges Europa'. Der er en forholdsvis rigelig mængde af EU-organisationer til at beskytte EU-borgernes frihedsrettigheder, endog mod overgreb fra egne regeringer.

Men åbenlyst idiotiske forsøg på at bære upopulære indgreb ind skjult bag på ryggen er fandme da for meget mand!

Beslutningen blev kun stoppet fordi den polske landbrugsminister nægtede at deltage i den idiotiske proces, og du har nu muligheden for at sige tak via thankpoland.info:

Thank you, Poland!

Posted by Claus at January 11, 2005 10:41 AM | TrackBack (0)
Comments (post your own)
Help the campaign to stomp out Warnock's Dilemma. Post a comment.
Name:


Email Address:


URL:Type the characters you see in the picture above.

(note to spammers: Comments are audited as well. Your spam will never make it onto my weblog, no need to automate against this form)

Comments:


Remember info?