January 25, 2005
Emne: Norske Frustrationer

En supersej nyhedsgruppe, som Google heldigvis indekserer er no.alt.frustrasjoner, hvor nordmænd får luft for alle de ting de ærgrer sig over. Det er simpelthen fantastisk læsning, store og små ærgrelser blandet sammen. Her er f.eks. en post om en ferie der gik i vasken:

Dritt!
Dritt!
Nå som det lå an til en deilig lang sommerferie... ser det ut som kanskje hundevakten ikke blir så tilgjengelig som vi trodde...
æsj.
--
ak
Og her et rasende opgør med monarkiet:
Hvorfor i huleste må vi ha et statsoverhode i dette landet som har arvet jobben? Det er mildt sagt helt bak mål, og medvirker attpåtil til å skape en slags halvadel av dem som omgås kongehuset. Det ble slett ikke noe bedre av at kongens datter giftet seg med en dagdriver som kaller seg "forfatter".

Republikanere og antimonarkister - foren eder!

Oddgeir Johansen

Endelig bliver det personligt tragisk, som her
Man kan si mye rart om det å oppleve en paranoid psykose, men kjedelig
er det ikke.

Frustationer er særligt egnede til at få folk i sprogligt højt gear, sådan at en typisk tråd hedder Forsvarssjefen er en veik tomskalle, eller hvad med George W. Bush er satanist.
Jeg har meget let ved at se hvorfor lige netop nordmændene har oprettet sådan en tråd, men underligt nok har jeg endnu ikke set en post med titlen "At være norsk".
[Update: jeg fandt den. Titlen: Slet og ret "Norge". Se også Nordmenn verdens avskum!]

Posted by Claus at January 25, 2005 01:08 PM | TrackBack (0)
Comments (post your own)
Help the campaign to stomp out Warnock's Dilemma. Post a comment.
Name:


Email Address:


URL:Type the characters you see in the picture above.

(note to spammers: Comments are audited as well. Your spam will never make it onto my weblog, no need to automate against this form)

Comments:


Remember info?