February 02, 2005
Eventkirken

Tjek det bizarre program i Brorsons Kirke - "Børne- og ungdomskirken på Nørrebro" i påsken, den moderne forbruger- og eventorienterede kirke som mediefolk uden et forhold til kirken årligt foreslår i Politiken efter at have været til bryllup i Søllerød Kirke:

Skærtorsdag d. 24. marts kl. 21.00 – Et sidste måltid
Rundt om langborde bliver der serveret druer, vin og brød som et symbolsk måltid til minde om ”Den sidste nadver”. En fredelig og eftertænksom gudstjeneste med rolig jazzet musik.

Langfredag den 25. marts kl. 10.30 – Langfredagsstilhed
Gennem påskens bibeltexter om Jesu korsfæstelse og med salmer og musik prøver vi at finde ind til den meditative stemning, som kan rumme korsfæstelsen af Guds Søn.

Langfredag d. 25. marts kl. 21.30 – Korsfæstelse
Til minde om Jesu korsfæstelse har kunstneren Sten Bülow Bredsted i år sammen med Muffe iscenesat en aftenevent, hvor 3 personer bliver hængt op i kirken som en nutidig korsfæstelse. Musikken leveres af organist Susannah Carlsson og guitarist Frederik Søegaard spiller til.

Lørdag d. 26. marts kl. 23.00 – Mens vi venter på opstandelsen
Meditativ midnatsgudstjeneste med musik fra Brorsons Kirkeband, ved Maj Berit Guassora, Henrik Gunde, Jesper Kofoed, Esben Eyermann og Janne Mark

Påskedag søndag d. 27. marts kl. 10.30 - Påskedags Bøn & Brunch
På opstandelsens festdag fejrer vi højmesse med rytmisk musik til både nye og gamle påskesalmer. Derefter mødes vi til ”byens bedste brunch” i Krypten.
Meditativ midnatsgudstjeneste med musik fra Brorsons Kirkeband, ved Maj Berit Guassora, Henrik Gunde, Jesper Kofoed, Esben Eyermann og Janne Mark


Overdrevent fedt mand! Børn elsker bare det der jazz og det der brunch! Og hvis det ikke er sagen så laver vi "jesus rollespil" med live korsfæstelse. Eller hvad med sådan noget buddhismeagtigt noget med noget fed meditation!

Ikke helt latterligt nok til at få Brorson til at rotere i graven. Så laver vi sgu da bare ChurChill (Det er en sammentræknink, ikke? Det er både Church (for det betyder kirke på engelsk) og "Chill" (det er sådan noget med at kulle ud. Det er sgu da det vi skal have istedet for højmessen og så ikke så fåkking tidligt, vel?) - og så i en fed sammentrækning. Fedt mand.
Hvorfor kalder I det ikke GravStener i stedet? Og hvem fanden er "Muffe"?

Posted by Claus at February 02, 2005 01:16 PM | TrackBack (0)
Comments (post your own)
Help the campaign to stomp out Warnock's Dilemma. Post a comment.
Name:


Email Address:


URL:Type the characters you see in the picture above.

(note to spammers: Comments are audited as well. Your spam will never make it onto my weblog, no need to automate against this form)

Comments:


Remember info?