February 04, 2005
Bright Eyes holder

Hov! Pludselig er alle posts på min blog om ting der stinker. Et dårligt tegn. Jeg må se at få gået en lang tur i skoven.

For at modbalancere vil jeg bare lige sige at årets to plader fra Bright Eyes, navnlig Digital Ash in a Digital Urn, indtil videre holder masser af vand. Godt Wynona Riders kæreste kommer til Vega d. 26/2 (og ja, selv om Renee Zellweger ikke længere er kæreste med Jack White, så er der ingen tvivl om at skuespillerinde/yngre "high brow" rockstjerne er tidernes idelle kombination rent statusmæssigt).
De to plader kunne sagtens vise sig at være årets plader. Det eneste forbehold jeg har noteret mig indtil videre er at den sædvanligvis klarsynede Stephen Thomas Erlewine slammer pladerne på Allmusic.com. Han mener begge plader er selvbevidste, manierede imponatorøvelser fra en pretty boy, et påstået wunderkind ("han er kun 24" står der i alle omtaler) der alligevel slet ikke når hverken McCartney, Dylan, Jackson Browne, Neil Young eller Kurt Cobain til sokkeholderne - selv om de også alle engang var et par og tyve årige wunderkinds. Jeg kan ikke selv høre hulheden, eller har i hvert fald ikke hørt den endnu.
Om Conor Oberst virkelig bare er en selvbevidst, ironisk poseur - specialdesignet til at slå igennem i 'the naughties' - eller om han mener noget med musikken vil heldigvis blive helt klart for os i Vega d. 26. februar. På plade kan man sagtens skjule total hulhed, men det kan man ikke på scenen (eller jo, laptop-musikere kan - de har det modsatte problem, nemlig at overbevise med nerve).

P.S.
Til Vega koncerten vil man tilsyneladende også møde Dalager. Og iøvrigt .g. Men kære bloggere vil I ikke godt lade være med at opfinde et nyt blogmeme selv om I også har købt billet. Blog'N'Roll lyder ikke smart, nej. Og heller ikke "Back with another one of those Blog Rockin' Beats" (selv om jeg selv har brugt den før).

P.P.S.
Også den dag hvor de endelig holder op med at sælge musik på flade, runde objekter, beregnet til ved rotation og en elektro-akustisk eller opto-elektro-akustisk proces at sende musik ud i stuen, vil jeg blive ved med at kalde dem plader.

P.P.P.S.
Ja, selv om det ærgrer mig at skulle er jeg ikke holdt op med at købe flade, runde objekter, beregnet til ved rotation og en elektro-akustisk eller opto-elektro-akustisk proces at sende musik ud i stuen.

Posted by Claus at February 04, 2005 12:18 PM | TrackBack (0)
Comments (post your own)
Help the campaign to stomp out Warnock's Dilemma. Post a comment.
Name:


Email Address:


URL:Type the characters you see in the picture above.

(note to spammers: Comments are audited as well. Your spam will never make it onto my weblog, no need to automate against this form)

Comments:


Remember info?