February 13, 2005
SFs langsomme selvmord

Talentrekrutteringen til den danske politiske venstrefløj har det længe knebet med, og det bliver ikke nemmere i fremtiden. Ihvertfald ikke hvis det går som man tror det gør og SF vælger Villy Søvndal som formand. Søvndal, der en overgang troede at USA havde hemmelige militærbaser under indlandsisen, vil afslutte SFs langsomme selvmord, sådan som det har fundet sted gennem de sidste ihvertfald 10 år. Så længe har det stået klart at SFs euro-skepticisme var fuldstændig utidssvarende, men det tog 10 år før partiet, stadig uden overbevisning, så i øjnene at EU er kommet for at blive.
SF er fanget i et politisk rum der bliver mindre og mindre. Man kan vælge at forsøge at slå Enhedslisten som protestparti, men det er nok tvivlsomt om det vil lykkes, eller man kan vælge at modernisere "velfærdssocialisme", ligesom socialdemokratiet også vil forsøge at gøre i de næste 5-10 år.

Posted by Claus at February 13, 2005 07:52 PM | TrackBack (0)
Comments (post your own)
Help the campaign to stomp out Warnock's Dilemma. Post a comment.
Name:


Email Address:


URL:



Type the characters you see in the picture above.

(note to spammers: Comments are audited as well. Your spam will never make it onto my weblog, no need to automate against this form)

Comments:


Remember info?