February 28, 2005
Bright Eyes: Komplet spild af tid
You guys are too fucking nice. It's freaking us out
Sådan cirka sagde guitaristen fra Conor Obersts backing band til publikum i Vega i lørdags, og jeg kan kun forstå det på den måde at han godt selv vidste den var helt gal med bandets lyd og engagement. Dalager kunne lide det, men jeg er nu nødt til at sige at det var komplet spild af tid at være til Bright Eyes koncert i lørdags. En kort, ukoncentreret affære fra Obersts side. Der var selvbevidsthed, men meget lidt musik i ham. Det største problem var rodet lyd i Vega og et helt igennem utilstrækkeligt orkester bag Conor Oberst. Hvis ikke arrangementerne var rodede så fik bandet dem ihvertfald til at lyde sådan. Der veksledes skam mellem stille "intense" perioder og store "power" perioder, men der var hverken intensitet eller power eller sammenhæng i særlig meget af koncerten. Bandet gik af scenen efter kun en time for at komme tilbage og spille 2-3 ekstranumre som afslutning på en kort og rodet affære. Gaffas anmelder påstår at "Sjældent har et koncertpublikum lyttet med så stor intensitet". Det er decideret usandt. Der blev hujet og klappet som der altid gør, men folk stod decideret og snakkede under numrene fordi orkestret var uinteressant at høre på.

Aftenens klart bedste indslag var det sympatiske opvarmningsorkester Rilo Kiley. Pånær et par misforståede rocknumre spillede de velturneret guitarpop med en sympatisk variation og i modsætning til hovednavnet spillet med entusiasme og respekt for publikum. Og som bonus feature havde bandet medbragt en rockende baby (ikke en sød pige, men et spædbarn) iført alt for store høreværn på en arm i tæppekanten bag scenen.

Posted by Claus at February 28, 2005 10:39 PM | TrackBack (0)
Comments (post your own)
Help the campaign to stomp out Warnock's Dilemma. Post a comment.
Name:


Email Address:


URL:Type the characters you see in the picture above.

(note to spammers: Comments are audited as well. Your spam will never make it onto my weblog, no need to automate against this form)

Comments:


Remember info?