March 07, 2005
Konservative: Mod til at skabe EU- og politikerlede

Regeringen fortsætter sin rute efter valget med som en groggy bokser at vandre lige ind i slagene fra modstanderen. Dennegang er det Bendt Bendtsen der ikke har formået i EU at gøre som et flertal i folketinget ellers insisterede på at han skulle, nemlig forhindre vedtagelsen det nye software direktiv i et ministerrådsmøde idag.
En ren skandale. Meget værre end både baldakiner og ulovlige svinebondeassistenter. Måske skulle de konservative overvejer et nyt spin på de mange "Mod til at" slogans. Jeg håber da ihvertfald ikke det er hver dag at danske ministre agerer imod folketingets eksplicit udtalte ønsker i EU.
Hele patenthistorien er i øvrigt velegnet til at underbygge en skadelig EU- og politikerlede. Massivt pres fra oven, fra en EU kommision der ikke er underlagt nogen direkte demokratisk kontrol. Total døvhed overfor den demokratisk valgte myndighed EU trods alt har, altså parlamentet, og endelig som sidste kunststykke nedtromlen af også medlemslandenes demokratisk kontrollerede repræsentanter. Det stinker.

Posted by Claus at March 07, 2005 04:01 PM | TrackBack (0)
Comments (post your own)
Help the campaign to stomp out Warnock's Dilemma. Post a comment.
Name:


Email Address:


URL:Type the characters you see in the picture above.

(note to spammers: Comments are audited as well. Your spam will never make it onto my weblog, no need to automate against this form)

Comments:


Remember info?