March 22, 2005
Mennesker der kunne have været Prevn

Prevn lader til at have indstillet karrieren. En stor skam. Jeg har været på jagt efter nogen rigtige mennesker jeg kan lade som om er Prevn, for jeg savner virkelig webongdagbogen.
Michael kunne have været Prevn, hvis altså Prevn havde en familie og et dykkercertifikat. Synksnottet kunne have været det, hvis altså Prevn havde taget sin nedtur lidt mere alvorligt. Snottet er faktisk ind til videre min kandidat til årets blog pga de mange usandsynlige drukture, og den altid tilstedeværende nedtur ved siden af. Jeg er faktisk ikke helt sikker på at synksnottet ikke er Prevn - døm selv.

TBK og jeg tog ned til T’s 27-års fødselsdagsfest bagefter, og T var flink nok til at give os drikkevarer siden vi nu ikke selv havde nogen. Jeg faldt i snak med en pædagog, men det var mærkeligt, så jeg rykkede videre til en fysik-studine ved navn I, som jeg lidt prøvede at bage på, indtil hun fortalte, at hun havde en kæreste…

Så faldt jeg i snak med en hestepasser fra Skanderborg, som hånede mig for ikke at kunne lide alt for hård musik og for at have haft en pony som dreng.


Posted by Claus at March 22, 2005 03:40 AM | TrackBack (0)
Comments (post your own)
Help the campaign to stomp out Warnock's Dilemma. Post a comment.
Name:


Email Address:


URL:Type the characters you see in the picture above.

(note to spammers: Comments are audited as well. Your spam will never make it onto my weblog, no need to automate against this form)

Comments:


Remember info?