April 13, 2005
Scener fra klassekampen på Vesterbro

Det var større end nogen rockkoncert, selv om publikum var en del ældre. Hverken Frank eller Helle havde taget turbussen fra de sidste 3 ugers roadshow med til Vega. Måske var Frank bange for at komme til at drømme om Helle hvis han skulle overnatte i turbussen.
TV kompenserede for de manglende kæmpebusser og geartrucks, så det blev et sammenrend i den rigtige størrelse istedet for det det var: En konvolutåbning og en ganske kort tale tirsdag aften. Den første TV-truck ankom til Vega allerede i morges. Kl 9 stod den med udslået antenne og ventede, som en overpyntet 15-årig før en Nick og Jay koncert. Da eftermiddagen var slut holdt de overalt og skyggede fuldstændig for Vega. Hovedindgangen var barrikaderet bag en enorm OB vogn fra TV2 Sporten.

Da jeg passerede de mange interviewhold der var ved at gøre klar uden for Vega kom en ung fyr spadserende forbi. Om det var det han hørte i sin iPod ved jeg ikke, men han fløjtede "Når jeg ser et rødt flag smælde" uden at tænke over det da han gik forbi Vega.
Han lignede ellers ikke en socialdemokrat.

Jeg var knap nok færdig med at opfinde en træt metafor om valgkampen som sportskamp, med slap anledning i den reklamerende OB vogn, da en anden observation meldte sig istedet:
"Uanset om hun vinder afstemningen, så har Helle allerede vundet kampen i partiapparatet - det er kun med hende som formand det giver mening at forsøge at relancere Socialdemokraterne som cool parti ved at flytte partievents til koncertsteder som Vega". "Vel er vi på Vesterbro, og vel var det Folkets Hus i gamle dage og vel foregår arrangementet i noget der vist hedder Stauning-salen, men det er der jo ingen der kan huske, og de fleste kan faktisk ikke glemme det hurtigt nok. Det her er snarere et forsøg på at overhale de selvfede radikale indenom".

Posted by Claus at April 13, 2005 12:58 AM | TrackBack (0)
Comments (post your own)
Help the campaign to stomp out Warnock's Dilemma. Post a comment.
Name:


Email Address:


URL:Type the characters you see in the picture above.

(note to spammers: Comments are audited as well. Your spam will never make it onto my weblog, no need to automate against this form)

Comments:


Remember info?