May 28, 2005
Venstre ved man - kun alt for godt - hvor man har

To sager fra den forløbne uges politiske liv er mindre end heldige for det danske seriøsitets- og respekt-parti Venstre.


  1. At det skulle være et problem at miljøministeren mener noget om miljøpolitik, således at Connie Hedegaard ikke kan få lov til at holde sig til planloven i den berømte Bilka sag kan vist kun være et figenblad over den egentlige beslutning: At tvangslovliggøre det ulovlige byggeri i Horsens fordi der sgu aldrig er nogen der har taget skade af et stormagasin. En af regeringens eksperter i dårlige undskyldninger, Lene Espersen, får lov at tale uden om den realitet om nogen dage.
  2. At kategoriske udtalelser om det modsatte skulle forhindre en politiker i at bøde på venners tidligere forsyndelser modbeviste Lars Løkke Rasmussen i samme uge med Furesø aftalen. Som man vil huske afviste Løkke Rasmussen, da Farumskandalen rullede, at ministeriet havde nogen penge til at dække det kraterstore underskud i Farums kommunekasse. Men der var altså alligevel en lille milliard i form af en brugt flyvestation og et direkte årligt tilskud.

Posted by Claus at May 28, 2005 12:14 AM | TrackBack (0)
Comments (post your own)
Help the campaign to stomp out Warnock's Dilemma. Post a comment.
Name:


Email Address:


URL:Type the characters you see in the picture above.

(note to spammers: Comments are audited as well. Your spam will never make it onto my weblog, no need to automate against this form)

Comments:


Remember info?