June 09, 2005
Slå netsummary topframe fra

[UPDATE: Balder har dels forklaret hvoffor topframen er der (alt alt for mange latterlige båndbreddestjælere - specielt på Seebach-filmen og dels rettet netsummary op, så det kun er links til egne ressourcer der får en "tilbage" side]

Linksamlingen Netsummary, hvor jeg af og til poster et link, har indført en irriterende hotmail-agtig topframe sådan at man kan komme tilbage til netsummary. Back knappen virkede allerede, og nu kan man til gengæld ikke få lov at komme væk fra netsummary (sitet er fixet). Not to worry, classy's bookmarklet service har råd for det hele.

Gå ikke tilbage til netsummary

Linket ovenfor er en bookmarklet der dropper topframen. De sædvanlige regler for bookmarklets gælds. De er farlige i princippet og man skal ikke stole på nogen, men den her gør virkelig ikke noget.
Hvis du bruger firefox og greasemonkey, så er bookmarkletten i user script format [UPDATE: ikke] her. Så slipper du for selv at skulle aktive bookmarkletten. Installer som man plejer.

Posted by Claus at June 09, 2005 11:47 PM | TrackBack (0)
Comments (post your own)
Help the campaign to stomp out Warnock's Dilemma. Post a comment.
Name:


Email Address:


URL:Type the characters you see in the picture above.

(note to spammers: Comments are audited as well. Your spam will never make it onto my weblog, no need to automate against this form)

Comments:


Remember info?