September 09, 2005
Små butikker er bare bedre

De er besværlige at finde, men når man er heldig at de lige ligger på ruten så er der bare ikke noget der slår den lille butik med den gode betjening og det rigtige (ikke det samme som det store) udvalg. Således er jeg idag (det er stadig torsdag) blevet fantastisk godt behandlet efter tur i boghandlen på Islands Brygge (der med glæde sender kunder videre til andre lokale butikker, hvis oddsene er bedre for at de har det ønskede), Rille Dille (der gav spontan og uopfordret rabat i sympati med mit pladeindkøb) og Bobby's Boardshop, (hvor det endelig lykkedes at finde nogen rimelige ruskindsgummisko (hvor var jeg henne uden skaterne, de store mærker laver kun lamt kunststof)).
En lille butik der fuldstændig har kasseret sin charme er den Guf der lå i Pisserenden, som nu ligger i Vestergade. Det føles som et stormagasin nu, hvor det før var en god lille pladehule.

Posted by Claus at September 09, 2005 02:05 AM | TrackBack (0)
Comments (post your own)
Help the campaign to stomp out Warnock's Dilemma. Post a comment.
Name:


Email Address:


URL:Type the characters you see in the picture above.

(note to spammers: Comments are audited as well. Your spam will never make it onto my weblog, no need to automate against this form)

Comments:


Remember info?