September 19, 2005
Hackathon : Update

Det tog lidt tid, og folk har vel næppe råbt i munden på hinanden, men alligevel er der da en 5-6 stykker der har meldt sig på banen til et hackathon. Og så er jeg ikke engang begyndt at plage mine kolleger endnu. Jeg forestiller mig stadigvæk at der går omkring en måned eller så før arrangementet løber af stablen - og inden da skal vi lige have samlet tropperne omkring et enkelt sprog eller to og et lidt mere fokuseret projekt.

Til gengæld har Ascio (altså min arbejdsplads) lovet at sponsere begivenheden, så vi har lokaler (med havneudsigt), WiFi, en udviklingsserver og måske endda en pizza og et par øl. Og for en god ordens skyld kan vi lige gentage: Vi laver noget open source ikke noget nogen, ej heller Ascio, skal tjene penge på.
Jeg sætter en wiki eller noget i den stil op i løbet af ugen, sådan at vi kan tale sammen om det er Python eller Ruby og hvor vi skal hen sådan rent applikationsmæssigt. Jeg har et par gamle pet projects jeg virkelig gerne ville have eksisterede og det er der sikkert andre der har også.

[UPDATE: Jeg glemte at sige: Du kan stadig nå at være med. Læg en kommentar og join in]

Posted by Claus at September 19, 2005 12:07 PM | TrackBack (0)
Comments (post your own)
Help the campaign to stomp out Warnock's Dilemma. Post a comment.
Name:


Email Address:


URL:Type the characters you see in the picture above.

(note to spammers: Comments are audited as well. Your spam will never make it onto my weblog, no need to automate against this form)

Comments:


Remember info?