September 23, 2005
Sådan kunne de danske aviser have sparet 45 millioner

Foranlediget af den megen avistid.dk snak er her 2 forslag til de danske dagblade, kvit og frit leveret til døren. Det ene kunne have sparet dem for 45 millioner. Så kunne de have brugt nogen af pengene på det andet forslag og have haft en chance.

1: Lav en aftale med Google ligesom New York Times har gjort det, sådan at Google kan navigere alt jeres indhold, også det bag paywallen. Overtal Google til at understøtte dansk på Google News.
Jeg vil godt vædde en gammel selleri på at det ville generere mere opmærksomhed og kendskab og feelgood-faktor i avisernes favør end Søren Kragh Jacobsens film gør.

2:: Hvis I gerne vil bruge de 45 stænger så byg en blog- og annoncesøgemaskine sammen med resultatet af 1 eller byg bare en abonnements/oplevelses opsalgsmaskine sammen. Google er okay med remixes. De forstår nemlig at forbindelser er en forudsætning for netværkseffekter og at netværkseffekter er gode og skaber værdi.

Posted by Claus at September 23, 2005 03:37 PM | TrackBack (0)
Comments (post your own)
Help the campaign to stomp out Warnock's Dilemma. Post a comment.
Name:


Email Address:


URL:Type the characters you see in the picture above.

(note to spammers: Comments are audited as well. Your spam will never make it onto my weblog, no need to automate against this form)

Comments:


Remember info?