December 09, 2005
Tilbage på bloghesten

Nå, men det jo ikke blive ved med at gå det her. Jeg skal igang igen og det må blive med et hurtigt link round up a la Tveskov, hvor vi også finder en opfølger på hvordan det indre vækkeur fungerer.
Og hvis man ikke kan sove in the first place er det måske fordi man bor overfor dem her. Eller også er man bange fordi man har læst om The Google AI.
Fra browserfronten må man sige at Firefox 1.5 er really nice, bedre styring af den meget hadede vi slår lige tabbed browsing fra igen feature i hver upgrade. Og selv om man da kan være ked af at Firefox validerer "udbyder specifikke extensions" strategien for HTML med canvas tagget så er rocker det rigtig meget. Vi glæder os til 3D profilen og også over at de nye "lækrere UI" features i den næste windows vil være old news fra dag 1 de udkommer.
Jeg var ikke klar over at Dalagers bedsteforældre havde været på dansuenza-landsholdet, og missede i øvrigt Poul Nesgaards korte retur til TV skærmen ligesom jeg næsten har misset gensynet med Riget, som imidlertid på bare et halvt afsnit sparkede benene væk under alle DRs made-to-order søndag-aften-fiktions-serier. Der er simpelthen ingen af de nye serie-producerede serier (Ørnen, Nikolaj og Julie, Krøniken, Rejseholdet, Taxa) der når von Triers tegneseriegys til sokkeholderne.

Posted by Claus at December 09, 2005 03:00 PM | TrackBack (0)
Comments (post your own)
Help the campaign to stomp out Warnock's Dilemma. Post a comment.
Name:


Email Address:


URL:Type the characters you see in the picture above.

(note to spammers: Comments are audited as well. Your spam will never make it onto my weblog, no need to automate against this form)

Comments:


Remember info?