January 02, 2006
Nyt år, nye planer, nye muligheder, nye blogposts

Nå vi skal videre, igang, fremad, ud i sporet og op på hesten igen. Et hjerteligt velkommen til 2006. Året i primtal kan kort ridses op sådan her: 2*17*59 - altså dobbelt så godt for syv sytten! Jeg har 59 sider jeg mangler at skrive I min nanowri2mo som ser ud til at blive en nanowriq istedet. Det er også OK.
Hvis du ikke har tjekket hvordan Holger tjekkede sit flow i november, så skulle du gøre det. Her på classy.dk skal jeg have drøn på hackingen igen og som en indledning skal jeg have drøn på min hacke-blog. Det vil jeg prøve på. I den retning starter vi med kedelig systemadministration - fordi software er sådan en branche hvor det virkelig kan betale sig at købe rengøringsmidlerne før man flytter ind i huset. Blandt de projekter der trænger sig på et er alt for tidligt afdødt backupautomatiseringsprojekt som jeg fandt på sammen med Simon for et år siden.
På kulturfronten vil jeg lægge ud med at blære mig (og kede resten af verden) i den næste blogpost.

Posted by Claus at January 02, 2006 05:01 PM | TrackBack (0)
Comments (post your own)
Help the campaign to stomp out Warnock's Dilemma. Post a comment.
Name:


Email Address:


URL:Type the characters you see in the picture above.

(note to spammers: Comments are audited as well. Your spam will never make it onto my weblog, no need to automate against this form)

Comments:


Remember info?