January 09, 2006
"I kan ikke bevise det var os"

Islamisk Trossamfund afvisning af at have bidraget til opskruede fejlagtige historier om dansk stats-anti-islamisme i arabiske medier er den dårligste bortforklaring siden Bjarne Riis sagde "Jeg er aldrig testet positiv og jeg går ind for ren sport".
Vi er vant til at høre danske muslimer sige at de ikke vil sige fra over for terrorisme fordi det ikke har noget med dem at gøre, og det argument kan man måske købe, selvom også det klinger hult, men her er sagen jo noget enklere - det her er virkelig talsmænd for danske muslimer der helt uden blusel melder sig ud af samfundet og satser på udenlandsk pression mod Danmark.
Der lader til at være en modreaktion men vi må da håbe den kommer længere end til Naser Khader.

Med Flemming Rose som den første og Kasem Ahmad som en af de seneste har idioterne virkelig stået i kø for at komme til orde i denneher historie, og det fine ved Flemming Roses idioti er at den ender med at legitimere sig selv, selv om den sådan set var skudt langt over målet da Rose startede kampen.

Sådan er det med høge og duer, så længe der er en eneste høg i luftrummet så har duerne ikke en chance. Jeg husker at have læst en historie om at det der til sidst knækkede Sovjetunionen var den økonomiske skadevirkning af en enorm oprustning der fulgte i kølvandet på amerikanernes massive oprustning i 80erne. Reagans høgepolitik havde sin effekt og legitimerede sig selv fordi den udløste præcis det politiske klima den trives i. Jeg er ikke nogen apologet for Sovjetstaten og er ovenud tilfreds med at det gigantiske diktatur, der bar undergangen i sig sammen med ondskaben, gik i opløsning, men derfor behøver man jo ikke være glad for at magtpolitik fungerer så godt.
Og så meget destoe mere kan man glæde sig over at Anders Fogh ikke deltager i benzintilførslen til bålet, men bare holder sig ude af historien. Man kan bruge meget energi på at spørge sig selv "Hvad havde Nyrup gjort?" Han havde utvivlsomt ikke været så kategorisk som Fogh, men havde sikkert holdt det ønskede møde med de arabiske ambassadører, og havde så holdt et pressemøde bagefter med en besked om han med interesse har hørt på det arabiske sysnpunkt, men at han naturligvis ikke kan blande sig i hvad aviserne skriver. Det havde med garanti udløst en hel masse fråde om munden på de højreorienterede bloggere. Det er usikkert om det havde tørret fråden af munden på islamisterne. Gad vide om det havde stoppet den rullende galskab eller bare forstærket den?

[Update: Surprise, surprise - Pia vil også være med]

Posted by Claus at January 09, 2006 01:07 AM | TrackBack (0)
Comments (post your own)
Help the campaign to stomp out Warnock's Dilemma. Post a comment.
Name:


Email Address:


URL:Type the characters you see in the picture above.

(note to spammers: Comments are audited as well. Your spam will never make it onto my weblog, no need to automate against this form)

Comments:


Remember info?