January 29, 2006
Folkehavet og dets indsøer

Det slog mig pludselig at afføringsrampe (for et toilet) ville være god shock-slang til at få en reaktion i pænt selskab. Jeg holder meget af lidt hurtig shock slang til at ændre forventningerne i en samtale. Intet er mere kedelige end en samtale uden nærvær og på ren automatpilot og shock-slang er et probat middel til at vække folk fra rutinen, også selv om man skal være forsigtig med at overdosere.
Den var næste for god til ikke at findes allerede på et bil- eller akvarie- eller modelflyve-forum på nettet et sted men Google finder kun få anvendelser. Den bedste er imidlertid virkelig god. Det er humorsiden i RYK! - RYK! er blad der udgives af RYK, som er dansk handicapforbunds specialkreds for folk med rygmarvsskader.
Ethvert fremmed mikrokosmos er sjovt at undersøge, også det her - selvom det er svært at se om det er reel levedygtighed eller bare halv-offentlig omsorg der driver værket. Men man lærer da at skelne mellem paraer og tetraer - hhv. paraplegikere (lammede ben) og tetraplegikere (også lammet overkrop). Og så finder man naturligvis ud af at ligeså upassende det er for os andre at grine af folk i kørestol, ligeså vigtigt er det for de handicappede at grine af sig selv. Der vitses kort sagt med alt indenfor lammelse, fra kontaktproblemer nede på bodegaen over manglende blærekontrol til sexuel dysfunktion.

Posted by Claus at January 29, 2006 10:11 AM | TrackBack (0)
Comments (post your own)

aff?ringsrampe, hm...
og aff?ringsmiddel, det er det der stads man h?lder i elkedlen for at f?re kalken af, ikke sandt?

Posted by: Lisa on January 29, 2006 5:17 PM
Help the campaign to stomp out Warnock's Dilemma. Post a comment.
Name:


Email Address:


URL:



Type the characters you see in the picture above.

(note to spammers: Comments are audited as well. Your spam will never make it onto my weblog, no need to automate against this form)

Comments:


Remember info?