February 08, 2006
Gode mashups

Glimrende boing boing tip om gode mashups her. Af sentimentale årsager var jeg særlig glad for track 1, et genhør med Coldcuts monumentalt fede remix af "Paid in Full" m. Eric B & Rakim. Det var det remix der i sin tid lancerede Ofra Hazas karriere hvis man ellers kan huske hende. Remixet er så godt at jeg var helt skuffet da jeg købte Paid in Full på plade - uden mix. Stadig klassisk hip hop, men den hårde amerikanske lyd kombineret med Coldcuts slut-80er eurovinkel med Ofra Haza på mellemøstkor gav nummeret en super sej global edge - en glimrende retrokommentar til Muhammed-tegne-krisen.

(Modsatvirkende advarsel: Mange af mixene forveksler desværre 80-mareridtet megamix og mashups. Det er slet ikke blendede numre, men bare medleys)

Posted by Claus at February 08, 2006 01:51 AM | TrackBack (0)
Comments (post your own)

Yes Sir - det er downloadet og det holder 100%! Og du har ret i Eric B & Rakim-tingen - mange tror at coldcut-mixet ("7 minutes of madness" hedder det) er originalen. Jeg er selv s? heldig at have nummeret p? vinyl, og det skal der vist lyttes til iaften!

Posted by: kimblim on February 8, 2006 6:34 PM

S? er 2006-versionen kommet: http://www.bootieusa.com/bestofbootie2006/

Posted by: kimblim on January 13, 2007 11:04 AM

Thx, jeg kan supplere med http://youtube.com/watch?v=kRCiRUjJcjw - Eric B. and Rakim umixet af andre end Coldcut - youtube er lige s? godt som Napster, og s? med billeder...

Posted by: Claus on January 13, 2007 11:12 AM
Help the campaign to stomp out Warnock's Dilemma. Post a comment.
Name:


Email Address:


URL:



Type the characters you see in the picture above.

(note to spammers: Comments are audited as well. Your spam will never make it onto my weblog, no need to automate against this form)

Comments:


Remember info?