February 10, 2006
De første åbne Amager-mesterskaber i Speed Smash

De første åbne amagermesterskaber i speed smash blev afholdt torsdag i optimale vejrforhold, med få plusgrader, vind og let regn. Konkurrencen blev vundet af Claus Dehlsen (27 pt på 0 drop og 2 hits) i en ulige kamp mod Søren 'Lynsjap' Rindal der skuffede fælt i finalen efter at have domineret sin semifinale mod Simon Østergaard.
Den anden semifinale blev vundet at Dehlsen over Morten Just og demonstrerede med al tydelighed hvor kontroversielt to-håndsgrebet er ved at blive. Dehlsens afvikling (2-hånds safety) var sikrere end Justs langt mere publikumsvenlige og atletiske single-møllehjuls teknik. Det var dog et lat scorende game for begge parter (Dehlsen 5/0/0 - Just 0/1/0). Der vil helt sikkert komme meget debat om at gribe safeties i år, og mange observatører regner med et indgreb mod 2-håndsgrebet fra ISSC i et forsøg på dels at trække flere TV-kontrakter og dels at tilfredsstille også IOCs ønsker om en ny publikumsvenlig sport, der kan appellere til de mange amatør-kastere i det tempererede, men meget rige, midt/nord-Europa.

Posted by Claus at February 10, 2006 11:09 AM | TrackBack (0)
Comments (post your own)

Man sidder helt og savner udespiserne - Velbekomme

Posted by: Ruprect on February 10, 2006 2:01 PM
Help the campaign to stomp out Warnock's Dilemma. Post a comment.
Name:


Email Address:


URL:Type the characters you see in the picture above.

(note to spammers: Comments are audited as well. Your spam will never make it onto my weblog, no need to automate against this form)

Comments:


Remember info?