June 24, 2006
VM stats

Efter de første 48 kampe. 10 af 16 tilbageværende hold er fra Europa. Af de ikke-europæiske er de 4 deciderede underdogs i næste kamp. Der er scoret 117 mål indtil videre ellere 2.44 per kamp. Utrolig mange kampe afviklet i virkelig lavt tempo. Ikke en decideret stor slutrunde indtil videre. Vi har ikke haft en god kamp med to gode hold på banen, kun et godt hold ad gangen.

Kampe at se frem til: Tyskland-Argentina i kvartfinalen kunne blive årets kamp - hvorfor pokker skal det være en eftermiddagskamp?. Måske Brasilien-Spanien.
Nemmeste vej til finalen: Italien. De skal bare slå Australien og Schweiz til semifinalen, men så venter til gengæld Tyskland.
Sværeste vej til finalen: Tyskland skal slå Sverige, Argentina og Italien. Hvis de kan det vinder de også finalen.
Mest sandsynlige finale: Jeg tipper Spanien-Argentina. Med mindre brasilianerne alligevel hiver noget ordentligt spil frem mod Spanien og hjemmebane alligevel slår sprudlende angreb så Argentina taber til Tyskland.

Classys totaltip for resten af turneringen:

Vindere i ottendedelsfinalerne:
Den gode halvdel af turneringen: Tyskland, Argentina, Italien, Schweiz, Den svage halvdel: England, Portugal, Brasilian, Spanien
Vindere i kvartfinalerne:
Argentina, Italien, Portugal, Spanien
Vindere i semifinalerne:
Argentina, Spanien
Verdensmester:
Argentina

Sværeste kampe at tippe Holland, Tyskland og Brasilien som tabere ovenfor.

Morale: VM 2006 blev det store latinske VM.

Posted by Claus at June 24, 2006 12:33 AM | TrackBack (0)
Comments (post your own)

Jeg m? give dig fuldst?ndig ret i at Argentina vinder i ?r... De andre skal godt nok tage sig sammen for at kunne sl? dem...


Brasserne ser ikke gode ud i ?r...

Posted by: Lars Hansen on July 1, 2006 10:24 PM

N?, nu er halvdelen af resten spillet og du fik seks ud af otte vindere rigtigt i 1/8-dels finalerne.

Hvem har du som ny finalist i stedet for Spanien?

Posted by: Jesper on July 1, 2006 10:24 PM

Jeg leger stadig med Latinsk.
Siden du skrev (dato ovenfor er snyd pga mit cmnt system) er Argentina sl?et fair and square af tyskland, men Portugal og Italien har gjort som de skulle.
Frankrigs opblomstren var overraskende og imponerende, s? alternativ teorien er "Europ?isk totalfodbold", som man skulle vente - og s? er Portugal svageste slut-4er med Frankrig og Tyskland som de nok bedste. Og s? vinder tyskerne vel bare stille og roligt p? hjemmebane ?

Posted by: Claus on July 1, 2006 10:33 PM
Help the campaign to stomp out Warnock's Dilemma. Post a comment.
Name:


Email Address:


URL:Type the characters you see in the picture above.

(note to spammers: Comments are audited as well. Your spam will never make it onto my weblog, no need to automate against this form)

Comments:


Remember info?