August 16, 2006
Dagen før papirhelvedet

Politikens hus har nådigt besluttet at man får lov for at slippe for den pissegrimme nye gratisavis hvis man også er betalende kunde. Tak for det, jeg håber virkelig at Berlingeren følger trop. Ellers må jeg ringe ind og bede dem gøre det.
Men hvorfor stoppe der? Hvorfor ikke tage denne nye værdi ved et avisabonnement til den logiske konklusion? Man aner en helt ny indtægtskilde for aviserne her, som jeg ikke tror de har regnet med. Tag penge for ikke at levere avisen. En slagfast garanti for at slippe for mere pis er virkelig værdifuld. Prøv at tænk på hvor billige det er at lave ikke-avis hvis man bare lige kan slippe for at sende berlingeren eller politiken ud som kvittering på at man ikke leverer.

Posted by Claus at August 16, 2006 04:14 PM | TrackBack (0)
Comments (post your own)

Er spam ved at flytte sig fra den virtuelle til den virkelige verden med betaling til bladhusene som eneste mulighed for spam-filter?

Posted by: Michael Car?e Andersen on August 16, 2006 5:45 PM

Det kan man ikke afvise. Flere digital til analog vinkler her:
http://www.petersvarre.dk/blog/2006/08/gratisaviser-er-google-i-postkasssen.html

(se ogs? kommentar nr 1 p? den post...)

Posted by: Claus on August 16, 2006 5:47 PM

Din id? taget til ekstremen:
Alle har tilsyneladende lov til at stoppe hvad som helst i andre folks postkasser/brevspr?kker (s? fremt det er adressel?st). S? kan man vel ogs? fylde det med f.eks. ildelugtende affald - med mindre at folk betaler for en do-not-deliver ordning.

Posted by: cj on August 16, 2006 11:32 PM
Help the campaign to stomp out Warnock's Dilemma. Post a comment.
Name:


Email Address:


URL:Type the characters you see in the picture above.

(note to spammers: Comments are audited as well. Your spam will never make it onto my weblog, no need to automate against this form)

Comments:


Remember info?