August 31, 2006
...og der er ellers hårdt i virkeligheden...

Hvis det var en filmproduktion, enten fra Hollywood eller bare dansk socialporno, så ville den hjemløse der mirakuløst overlevede en tur under S-toget i lørdags være havnet på TV, hvor han ville have vist sig at være en formidabel kok, tidligere racerkører, bjergbestiger eller videnskabsmand, der lige havde brug for et skub for at komme ovenpå igen. Herude i virkeligheden sad han allerede med endnu en øl foran billetautomaten på Vesterport tirsdag aften.

Længere ude mod Vesterbro, samme aften, gik jeg glip af den bedste photo opportunity man kan forestille sig: Der ligger en Scientology biks på Vesterbrogade hvor svage sjæle kan blive stresstestet og komme af med lidt penge til den forrygende forretning Scientology. Ved siden af er for nylig åbnet en biks med noget tilforladeligt materiale om menneskerettigheder. Det viser sig i virkeligheden også at være en Scientologybutik, bare under det halvanonyme dække "Youth for Human Rights International".
Den fantastiske photo-op jeg gik glip af bestod i et møde efter lukketid inde i menneskerettighedsbutikken. Et whiteboard var fundet frem og en midaldrende mand var igang med at salgstræne nogen unge menneskerettighedssælgere. På tavlen var klassisk salgslekture om hvordan man finder leads, hvordan man qualifyer, opener, og selvfølgelig til syvende og sidst closer en deal på lidt menneskerettigheder. Kontrasten mellem de fine ord ude i vinduet og de kolde realiteter længere tilbage i lokalet var simpelthen alletiders, desværre var jeg ikke hurtig nok med mobiltelefonen.

Posted by Claus at August 31, 2006 03:17 PM | TrackBack (0)
Comments (post your own)
Help the campaign to stomp out Warnock's Dilemma. Post a comment.
Name:


Email Address:


URL:Type the characters you see in the picture above.

(note to spammers: Comments are audited as well. Your spam will never make it onto my weblog, no need to automate against this form)

Comments:


Remember info?