October 18, 2006
Kunstig nedtur

Gaaab. På Aros holder de pause mellem kunstudstillingerne med nogen racerbiler. Kraftstejlemig med Thorkild Thyrring som indsparker. Det svarer til at bede Sussi og Leo dirigere Radiosymfoniorkestret (måske en idé i forbindelse med gårsdagens post). På Louisiana holder de også vinterlukket. Her er det en udstilling af stillfotografier fra film der er sat op i stedet for kunsten.
Udover at det betyder at man ikke kan tage hen på disse to af landets bedste udstillingsbygninger og se noget kunst, så er det væsentlige problem ved det såmænd ikke engang at bilerne og fotografierne er i læ i de store hvide kunsthaller, det er derimod at museerne ikke tilfører hverken biler eller filmfotos noget som helst. Ja ja, de prøver sikkert - men Aros' og Louisianas kuratorstab er jo hverken dygtige på biler eller på film, og hvor kunstinstitutionerne og kunstarkitekturen er bygget til at tilføre kunsten nogen fornuftige rammer så er både institutioner og udstillingssale fuldstændig ligegyldige for racerbiler og filmstills.

Posted by Claus at October 18, 2006 05:07 PM | TrackBack (0)
Comments (post your own)
Help the campaign to stomp out Warnock's Dilemma. Post a comment.
Name:


Email Address:


URL:Type the characters you see in the picture above.

(note to spammers: Comments are audited as well. Your spam will never make it onto my weblog, no need to automate against this form)

Comments:


Remember info?