October 24, 2006
Syng med

Glimragende: På Højskolesangbogens hjemmeside kan man få en hurtig klaverudgave af alle sangene i den nye udgave af Højskolesangbogen. Så er der håb, selv for os, der ikke er nodestærke. Er der nogen der ved af om salmebogen også har sådan en side? Det burde den virkelig have, men det ser umiddelbart ud som om man er nødt til at købe en CD-Rom (hvor præ-1995-agtigt).

Bonuseffekt: Man kan ved selvlyt høre hvor helt igennem rædselsfuld en fællessang Gnags' Danmarkssang er. Klaverudgaven afslører, uden mulighed for misforståelse, hvor utrolig lidt melodi der er at synge på. I sammenligning er Shu-bi-duas ditto nærmest et mirakel af sangbarhed.

Bonus II: Siden er lavet sådan at man sagtens kan spille flere af melodierne oven i hinanden. Der er muligheder i det her.

[UPDATE: Arrrrrggghh Carole Kings "You've got a friend" er med. Ku' de ikke have taget en dansk schlager så, som f.eks. "Det' ikke det du siger" (jeg kan oplyse at den er fremragende til festsange - kræver sit publikum, men kors det er sjovt når det virker)]

[UPDATE II: Dobbelt Aaarrrrrrgggghhh Claptons 'Tears in heaven' er også med.]

Posted by Claus at October 24, 2006 01:42 PM | TrackBack (0)
Comments (post your own)

http://www.galtenkirke.dk/ har nogen af dem som midi...

Posted by: ikke on October 24, 2006 2:45 PM
Help the campaign to stomp out Warnock's Dilemma. Post a comment.
Name:


Email Address:


URL:Type the characters you see in the picture above.

(note to spammers: Comments are audited as well. Your spam will never make it onto my weblog, no need to automate against this form)

Comments:


Remember info?