December 05, 2006
Muhammedtegningerne handlede om ytringsfrihed - bare ikke Tim Jensens ytringsfrihed

Come on, Carsten Juste - denneher er virkelig let at forstå. Hvis der skal være noget ved din muhammedaktion (der handler om ytringsfrihed og selvcensur, ikke sandt?) - så nytter det jo ikke noget at du begynder at klage over at der er fri forskning på universiteterne, uanset hvor dum og politisk du synes den forskning er. Rak forskningen ned på forsiden af din avis - men lad da være med at score dumme selvmål på den måde.
Og iøvrigt er din argumentation, når du siger at Tim Jensens tilfældige privatmeninger, bragt i Politiken, ikke var baseret på forskning, præcis ligeså goddag-mand-økseskaft-agtigt dum som imamernes malplacerede klage over dine tegninger til Statsministeren. Selvfølgelig har det Tim Jensen siger intet med forskning at gøre. Det er fornærmende mod den almindelige fornuft at tro at meninger på den form kan kaldes forskning, og det er du formodentlig fuldstændig klar over, så lad da være med at bilde dig selv, Tim Jensens rektor og læserne noget andet ind. Hvis din klage er at det er Tim Jensen, der står for fornuftsfornærmelsen ved selv at kalde sine privatmeninger sagkundskab, så er vi da stadig langt, langt fra videnskabelig uredelighed.
Har Lomborgaffæren ikke tydeligt demonstreret hvor dumt det tager sig ud at kritisere politisk ladede ytringer om samfundsforhold ud fra disse politiske synspunkters forskningsmæssige berettigelse?

Posted by Claus at December 05, 2006 01:36 AM | TrackBack (0)
Comments (post your own)
Help the campaign to stomp out Warnock's Dilemma. Post a comment.
Name:


Email Address:


URL:Type the characters you see in the picture above.

(note to spammers: Comments are audited as well. Your spam will never make it onto my weblog, no need to automate against this form)

Comments:


Remember info?