January 06, 2007
Subway-superhelt

Hvis I ikke har læst om den fantastiske New York subway superhelt, der sprang ud foran et kørende tog for at redde en mand der var faldet ned på sporet, så kan I jo gøre det nu. Den utrolige 50-årige mand lykkedes med at presse sig selv og den faldne ned i en grøft under sporet så de to ikke blev mast af toget da det kørte hen over dem.
Vi venter på TV-filmen.

Bonus sob-story: Om den autistiske dreng, der hjalp til på bænken på high school basketballholdet og fik lov at gå på banen i årets sidste kamp for at prøve det. Han missede sine første to skud, men scorede han på de næste 6 3 points chancer han fik til publikums udelte jubel.

Posted by Claus at January 06, 2007 03:39 PM | TrackBack (0)
Comments (post your own)

New York er fuld af helte for tiden, der er ogsaa historien om de to fyre, som greb en 3-aarig dreng efter et fald fra femte sal: http://www.nypost.com/seven/01052007/news/regionalnews/boy__great_catch_regionalnews_douglas_montero_and_erika_martinez.htm

Posted by: Christian on January 7, 2007 5:45 PM
Help the campaign to stomp out Warnock's Dilemma. Post a comment.
Name:


Email Address:


URL:Type the characters you see in the picture above.

(note to spammers: Comments are audited as well. Your spam will never make it onto my weblog, no need to automate against this form)

Comments:


Remember info?