January 15, 2007
Youtube = Napster and all that

Hvad var ens fortid uden NapsterYoutube?

Tag nu bare 1992:

Ahh, EM i fodbold. Lang varm sommer. Regensen. Brand i Christiansborg Slotskirke*. Og brand i guitarsounden fra England: Item 1: Curve. Item 2: Ride. Item 1 kan jeg huske engang at have præsenteret for Holger som "den fede popplade", hvad der overraskede ham noget - men jeg holder nu næsten fast ved bedømmelsen. Det er effektiv musik, hvis ikke ligefrem dansabel. Og var der nogen der sagde Garbage?
Item 2 lånte jeg på LP af Mich Tvede, på det tidspunkt på Institut for Nationaløkonomi på Handelshøjskolen hvor jeg var studentermedhjælp. Han var iøvrigt overbevist om at al musiks egentlige begyndelse var The Jesus and Mary Chain. Det var et virkelig fint institut at låne plader på. Det var fra Søren Bo Nielsen, der var på samme institut, jeg lånte både Thelonius Monk "Live at the It Club", vistnok Mingus "Live at Antibes" og ihvertfald en hel masse dejlige John Coltrane plader, sådan at jeg kunne høre en af de fuldstændig fan-fucking-tastiske liveindspilninger af My Favourite Things for første gang.


* det var morgenen efter den brand en selvfed regensianer udbrød over morgenkaffen nede i gården: "Jeg er bare træt af socialgruppe 5. Det er bare typisk." - kirken var iøvrigt blevet antændt af en overrislet direktør, der havde sejlet rundt i kanalen og fyret nødblus af.

Posted by Claus at January 15, 2007 01:33 AM | TrackBack (0)
Comments (post your own)
Help the campaign to stomp out Warnock's Dilemma. Post a comment.
Name:


Email Address:


URL:Type the characters you see in the picture above.

(note to spammers: Comments are audited as well. Your spam will never make it onto my weblog, no need to automate against this form)

Comments:


Remember info?