January 21, 2007
Gus, Gab og Guldand

Meget spass fakeblog, som der er blevet arbejdet intenst på. Eneste downer er at guldanden ser ud til at være designet som K-Forum netværkets Gus Jensen, og der er vel lige knapt gået lang nok tid siden Gus til at man kan komme helt op at ringe over endnu en fake. Men skriveenergien er helt bestemt i top og den selvbevidste medieironi er klart godkendt. Nice try, Timme.

[UPDATE: Hmm, måske er det faktisk ikke Timme, selv om det ligner. CV'et er "senest gemt af" Jeanette Starup når jeg kigger i metadata. Et navn der på Google er forbundet med Brandtex koncernen og så med denne linkedin profil. Det foregår dog ret meget i Jylland altsammen, og guldanden er jo sådan Indre K-clever, ikke at det ikke kan fakes så nemt som så meget andet, selvfølgelig. Snedig misdirection eller dårlig forklædning? Nogen med info, der har lyst til at gætte videre?]

[UPDATE II: Infinite props for dagens indlæg: Synlighed er eksistens. Det er fan'me sjovt. Det kunne ellers godt være svært at lave en ordentlig vits ud af 'overfladisk brandingnar', men det nære touch med besøg ved en "grav høj" og så lige lidt lyrik i enden er smukt.]

Posted by Claus at January 21, 2007 07:50 PM | TrackBack (0)
Comments (post your own)

Orddelingsfejlene er meget forcerede... Der er noget bekendt ved tonen, jeg kan bare ikke helt placere den.

Posted by: emme on January 22, 2007 9:49 AM

Det slår mig pludselig at en anden kandidat som skribent er hvem-det-end-var der skrev Fed og Misbrugt.

Posted by: Claus on January 22, 2007 9:53 AM

Klart en and. Han har virkelig gjort et stykke arbejde for, at køre joken hele vejen. Det er da et beundringsværdigt stykke arbejde.

Jeg følger dit spændende opklaringsarbejde i "sagen" ;-)

Posted by: Christian on January 22, 2007 10:56 AM

Billedet på hans "Om"-side er af Arne Nielsson. Han var sådan en stjerne-roer for et par år siden. Google fortæller, at han i dag arbejder som coach.

Posted by: Morten Gade on January 22, 2007 4:57 PM

Jep. OL-guldmester og succes-coach.
Jeg er mest til hans hyldest til Morten Albæk: http://guldanden.wordpress.com/top-dog/


Posted by: Claus on January 22, 2007 4:58 PM
Help the campaign to stomp out Warnock's Dilemma. Post a comment.
Name:


Email Address:


URL:Type the characters you see in the picture above.

(note to spammers: Comments are audited as well. Your spam will never make it onto my weblog, no need to automate against this form)

Comments:


Remember info?