February 05, 2007
De hygger sig på højrefløjen

Hvis nu man skulle være i tvivl om hvorfor nationalkonservatisme er lige så suspekt en absolut som alle de andre absolutter, så kan man græmme sig lidt over kommentarerne herovre. Vi er kommet fra "islamkritisk" til sprogbrugen "slip lænkehunden løs og kom rotterne til livs" i kommentarsporet, hvilket tilsyneladende ikke generer nogen andre i kommentarsporet (ej heller blogejeren), på nær en enkelt. Som så, i et noget overstyret blogindlæg, på sin ofte noget overstyrede blog, går i rette med det. Hvilket på lavkomisk vis straffes som "en krænkelse af ytringsfriheden" af kvinde- og islamhaderen Kimporator - og derfor bortcensureres. Man tager sig til hovedet.
Jeg har vist nok sagt det før, men ellers gør jeg det nu:

De højredogmatiske dumheder i disse kriseår er helt på niveau med de venstre-ditto fra 70erne. På samme måde som i 70ernes idioti, er der tale om en enøjet, ideologisk betinget filtrering af virkeligheden indtil den passer med den dogmatiske forudsætning. Det er ligeså usandsynligt at der bliver sagt noget substantielt rigtigt nu, som det var i 70erne.
Forhåbentlig kommer der en bedre fremtid, efter absolutismen og nationalismens sidste krampetrækninger, hvor den slags nonsens må stå for egen regning.

Posted by Claus at February 05, 2007 11:01 PM | TrackBack (0)
Comments (post your own)

+1

Posted by: Morten on February 5, 2007 11:20 PM

-2

Posted by: Kim Møller on February 6, 2007 6:03 PM

Neeej. Humor fra højre. Sikke en fin gave.

Lidt alvor med selvindsigt havde været sjovere.

Posted by: Claus on February 6, 2007 6:09 PM

Intellektuel uhæderlig som altid når emnet er politik. Ingen overraskelser fra den beskyttede og trendy middelklasse-claus.

Posted by: Kimpo on February 7, 2007 8:57 AM

Har du lyst til at komme med et egentlig udsagn, Kimpo - eller vil du blive ved de rene ubegrundede fornærmelser, som du plejer at gøre på din weblog?

Posted by: Claus on February 7, 2007 9:11 AM

Hvilken klasse tilhører du forresten, Kimpo?

Mon ikke du er lige så middelklasse som os andre. Eller du kommer måske fra det meget finere "Folket", som dyrket af Marx, Hitler, Krarup og snart sagt alle andre demagoger.

Posted by: Claus on February 7, 2007 9:22 AM

har kreateret ny blogbot uden højrekonservativ censur - kan findes på pol.blogbot.dk

Posted by: Allan on February 8, 2007 10:14 AM
Help the campaign to stomp out Warnock's Dilemma. Post a comment.
Name:


Email Address:


URL:Type the characters you see in the picture above.

(note to spammers: Comments are audited as well. Your spam will never make it onto my weblog, no need to automate against this form)

Comments:


Remember info?