February 13, 2007
Spørgsmål søger svar

Så'r det nu du kan sige din uforblommede mening om at læse weblogs - hvis du gør det - og også lidt om classy.dk og søde dyr. Gør det her - det er lige præcis ét minut og lige præcis 2 sider og den anden side (den om søde dyr og classy.dk) er ikke engang obligatorisk. Gå amok og gør nogen blogkonsulenter rigere (På sigt. Det her koster ikke noget.)
- har du svaret anderswo, så svar trygt igen. Du slipper for de generelle spørgsmål (forudfyldes) og det tæller ikke dobbelt. Jeg vil så gerne vide om der er for få søde dyr på classy.dk.

(Inden de bliver fornærmede må jeg hellere gøre opmærksom på at initiativtagerne siger de ingen skumle bagtanker har (og at jeg tror på dem). Men mere opmærksomhed om blogging => flere blogs => flere blogkonsuletjobs. Og det er helt OK.)

Posted by Claus at February 13, 2007 10:44 AM | TrackBack (0)
Comments (post your own)

Jeg ville gerne, men vi, der ikke har et dansk postnummer (og af hensyn til undersøgelsens validitet ikke vil lyve), må altså ikke være med. Jeg synes ikke at der er for få søde dyr på classy.dk

Posted by: Birgitte on February 13, 2007 10:21 PM

Birgitte! Du vil ikke lyve for classy.dk og du kan ikke lide søde dyr. Skal jeg være bekymret?

- men tak!

Posted by: Claus on February 13, 2007 10:23 PM

Jeg sagde jo ikke at jeg ikke kan lide søde dyr - men bare at der ikke var for få på classy.dk.

Posted by: Birgitte on February 13, 2007 10:30 PM
Help the campaign to stomp out Warnock's Dilemma. Post a comment.
Name:


Email Address:


URL:Type the characters you see in the picture above.

(note to spammers: Comments are audited as well. Your spam will never make it onto my weblog, no need to automate against this form)

Comments:


Remember info?