February 14, 2007
Pamuk flygtet fra Tyrkiet

Mordet for nylig på en armensk journalist har fået den netop nobelprisbelønnede forfatter Orhan Pamuk til at flygte fra Tyrkiet til the land of the free and the home of the brave.

Begge skribenter, den levende og den døde, er tidligere blevet amklaget, under absurd nationalistisk lovgivning, for at "krænke den tyrkiske identitet". Den myrdede blev dømt, Pamuk frikendt - givetvis på grund af internationalt pres. Med gadens parlament i baghånden var anklagen altså åbenbart også nok.

Posted by Claus at February 14, 2007 05:02 PM | TrackBack (0)
Comments (post your own)

I Pamuks The Black Book viser han hvordan den traditionelle bazar indholder en mangfoldighed, der er rummeligere end den moderne verdens marked. Ikke mindst fordi bazarens konkrete mangfoldighed og special-for-you er et effektivt greb til at håndtere forandringer: 'Nå, du vil have en hjort på dit kaminur, så finder vi det'. Det er ironisk, at de traditionelle er dem, Pamuk er nødt til at flygte fra. Og at det er hyperrealitetens land, der er det konkret rummelige.

Posted by: Claus on February 14, 2007 8:38 PM
Help the campaign to stomp out Warnock's Dilemma. Post a comment.
Name:


Email Address:


URL:Type the characters you see in the picture above.

(note to spammers: Comments are audited as well. Your spam will never make it onto my weblog, no need to automate against this form)

Comments:


Remember info?