March 01, 2007
Rydning i en nøddeskal

Billedet der ledsager denne kommentar siger lissom det hele: 20 aktivister. 30 pressefolk. En hel masse tilskuere, der lige skal se om det er danmarkshistorien der sker her, eller hvad det er. - og det er taget efter rydningen egentlig har fundet sted. Ekstra Bladet har et web-TV klip der også siger det hele: "Se politiet kører(sic) en aktivist ned" (og nej, der skete faktisk ikke noget. Politibilen kører - kangsomt - ind i en vred stenkaster der ikke vil flytte sig. Den retfærdige harme da bilen standser uden at have skadet manden er stærk alligevel). Og så har presseovervågningen ikke engang været skarp nok. Hvor er det funky billede af Politiets Indsats Styrke på vej ned af kablerne til taget af Ungdomshuset?

I Politiken er "Jan", fra Ungdomshuset i gang med at etablere løgnehistorien om spontan frustration der "desværre" katalyseres som vold. Det ville virke bedre hvis ikke Ungdomshuset i årevis havde haft travlt med at forklare om og true med de enorme mængder af unge man kan mobilisere til at slås, og nanvlig i de sidste måneder meget aktivt har demonstreret hvordan man vil mobilisere. Det minder en del om den gang en hætteklædt aktivist var nødt til at bruge en megafon på Nørrebrogade for at forklare - om den systematisk smadring af franchisebutikker fra multinationale kæder - at "dette er en spontan politisk handling".

Posted by Claus at March 01, 2007 02:23 PM | TrackBack (0)
Comments (post your own)
Help the campaign to stomp out Warnock's Dilemma. Post a comment.
Name:


Email Address:


URL:Type the characters you see in the picture above.

(note to spammers: Comments are audited as well. Your spam will never make it onto my weblog, no need to automate against this form)

Comments:


Remember info?