March 27, 2007
Før trusler

Istedet for at følge med i den store dødstrusselsdebat - jeg ka godt forstå Kathy Sierra har det dårligt, men jeg kan også godt forstå Chris Lockes svar - så synes jeg man skulle læse den vigtige kildetekst hvori en debat om udvendige Højere Mål vandes ned for at undgå nogen "mean kids" - iblandt dem fremragende rambling bloggers som Rageboy og Stavros the Wonderchicken.
Det bedste ved kommentartråden er den absurde omvending i samtalen. Jeg vil godt vædde penge på at Rageboy og Wonderchicken har brugt mere energi på at studere Højere Formål end Tara Hunt (og forfatten til den bog hun snakker om) har - og det udløser så en samtale hvor dem der ved noget gør korsets tegn for sig ved den skrækkelige tanke om en hel kultur af overbeviste HøjMålere, alt imens de andre fører en bizar legestuedebat om at Højere Formål nok er meget godt alligevel - hvis bare the mean kids ville lade være med at kritisere. Tidligere på classy.dk om højere formål her.

Posted by Claus at March 27, 2007 11:42 PM | TrackBack (0)
Comments (post your own)
Help the campaign to stomp out Warnock's Dilemma. Post a comment.
Name:


Email Address:


URL:Type the characters you see in the picture above.

(note to spammers: Comments are audited as well. Your spam will never make it onto my weblog, no need to automate against this form)

Comments:


Remember info?