March 29, 2007
"Ikke et problem"

Det er ikke så underligt at det er kedeligt for mange børn at gå i skole når lærerne bliver decideret rasende ved tanken om at skulle bruge energi på de børn, der "ikke har problemer i skolen". Jeg synes da det er et rimeligt stort problem hvis resultatet er at mange af børnene møgkeder sig fordi de aldrig får nogen udfordringer eller oplevelser eller opmærksomhed, men det er vist ikke den slags problemer, der tænkes på.

Posted by Claus at March 29, 2007 11:51 AM | TrackBack (0)
Comments (post your own)

Udtalelsen "Hvad er ideen med at bruge så mange ressourcer på den store gruppe af elever, der ikke har problemer i skolen, i stedet for at bruge dem på de få, der rent faktisk har brug for det", er en forbløffende ærlig beskrivelse af en strategi der reducerer folkeskolen til en specialklasse med tilskuere.


Posted by: cj on March 29, 2007 12:38 PM

Præcis min tanke. Hvis så det handlede om at prøve at trække de svage elever op med hjælp fra de stærke, men det er jo ikke en gang sådan det lyder.

Posted by: Claus on March 29, 2007 12:39 PM
Help the campaign to stomp out Warnock's Dilemma. Post a comment.
Name:


Email Address:


URL:Type the characters you see in the picture above.

(note to spammers: Comments are audited as well. Your spam will never make it onto my weblog, no need to automate against this form)

Comments:


Remember info?