April 03, 2007
Dylan i Forum: Slet ikke god nok

Man skal ikke lade sig narre af Ekstra Bladets anmeldelse: Dylan koncerten i Forum kom ikke tæt på at være den bedste koncert med ham bare af dem jeg har set (det er nr 3 ud af fem eller sådan noget). Det første problem var at lyden var dårlig og rumlende, ekstra irriterende fordi bandet tydeligvis var velspillende bag ved den dårlige lyd, selvom det gik tabt i mudder. Dylan havde en af sine snakkesangsaftner. Der var bestemt gode øjeblikke, men det var ikke en aften hvor han lykkedes med egentlig at spille ting fra bagkataloget. Materialet fra den seneste plade gik det langt bedre med, og det kan så være at det var årets tema: Et band og en Dylan tilpasset den nye plades good rockin' music - og ikke det store bagkatalog. Selvom det var godt at høre Visions of Johanna og Highway 61 Revisited. Men for meget af materialet gik død i messende ruhed hvor sangene forsvand.
Det er rigtigt at det ikke var helt ligeså fladt som på Roskilde, men der var lang vej til den klasse jeg har set ham have for forholdsvis få år siden, også i Forum.

- inden jeg slutter, så lige en gang detaljebrok: MC'en før koncerten havde skruet sådan en hel lille biografi sammen om Dylan til introduktion om hvordan han havde revolutioneret musikken i 60erne, fortsat i 70erne haft en lille detour i 80erne og 90erne og gjort et fantastisk comeback. Det var irriterende. Vi skulle jo helst ikke være der for selvbiografien, men fordi han kan endnu. Jeg ku bedre lide den prunkløse de plejer at bruge som da også kom til sidst: "Columbia Recording Artist: Bob Dylan".

Posted by Claus at April 03, 2007 10:53 AM | TrackBack (0)
Comments (post your own)

Helt enig ganske enkelt umulig lyd!
Ærgeligt at det ikke kan gøres bedre af proffesionelle. Vi betaler jo dyrt for at høre
musikken!

Posted by: Hamsa on April 17, 2007 4:21 PM
Help the campaign to stomp out Warnock's Dilemma. Post a comment.
Name:


Email Address:


URL:Type the characters you see in the picture above.

(note to spammers: Comments are audited as well. Your spam will never make it onto my weblog, no need to automate against this form)

Comments:


Remember info?