April 24, 2007
Lapstock

[UPDATE - viralt fupnummer:
Megagaab. Pollas var forvirret - og pludselig så jeg gudhjælpemig en forumposting derude et sted fra Theis om arrangementet "Jeg så det på en blog classy.dk" stod der eller noget i den stil. Jeg var forvirret, for det var samme Theis, der havde bedt mig nævne arrangementet. Jeg spurgte ham hvad meningen var: "Viral marketing. :-) Point'en er at spille på 'scarcity' - at det er et uannonceret show." Hvor lamt tænkte jeg. Not In My Friggin Backyard, Buster tænkte jeg bagefter. Lad hermed al tvivl være udryddet: Det er Theis' eget arrangement.

Og for future reference til andre græsrodsbegivenhedsarrangører:
Har I et arrangement I gerne vil have omtalt: Send trygt en mail.
Vil I gerne bruge min weblog til lidt whispermarketing, tys-tys viral-undergrund: Æd lort.
]
[UPDATE II: Det skal siges til Theis' forsvar at han sørgede for at få demonteret forumwhisperposten da jeg forklarede min uvilje mod at være viralreklamevektor]

Lapstock er en electronica åben scene-begivenhed, der løber af stablen lige nede om hjørnet fra Classys køkken fredag d. 11. maj. Der er inviterede musikere også, men man kan møde op med egne numre på egen laptop og få tid på scenen.

Posted by Claus at April 24, 2007 01:51 PM | TrackBack (0)
Comments (post your own)

Tjah... til at begyhnde med synes jeg det var ærgeligt at Claus ikke havde forstået min mail der sagde "Det her ER et skamløst reklamefremtsød", men det ER også lidt tvetydigt. At der så bliver refereret til hans blog på et website kan jeg ikke blive nær så tudefjæs over som han er blevet. Men... what the hell... det får nok mere exposure nu end før :-)

Posted by: Theis on April 25, 2007 2:56 PM

Af en eller anden grund, som jeg ikke helt kan forstå, er Theis ude af stand til at skelne mellem reklame (helt fint med mig) og så det at bruge mig og min blog sådan at man kan holde det skjult at man laver reklame for sig selv (OVERHOVEDET ikke fint med mig).

Jeg har forsøgt at forklare Theis forskellen i (alt for) lang IM-tråd, men det var spildte guds ord på Balle-Lars. Bottom line (citeret fra tråden)
"
det er ligesom at indrykke læserbreve under falsk navn
og så snakke om dem bagefter som om de var af en anden
"
- den er ikke længere. Og jeg gider ikke være den avis de læserbreve står i, så at sige.

Posted by: Claus on April 25, 2007 3:03 PM
Help the campaign to stomp out Warnock's Dilemma. Post a comment.
Name:


Email Address:


URL:Type the characters you see in the picture above.

(note to spammers: Comments are audited as well. Your spam will never make it onto my weblog, no need to automate against this form)

Comments:


Remember info?