May 07, 2007
Kreativt backlash?

Det er klart at der er intern magtpolitik i Naser Khaders afradikalisering, men er meldingen om et nyt parti måske også et udtryk for en radikal fejlberegning omkring den meget diskuterede kreative klasse? Ligesom socialdemokratiet har et klassedelingsproblem - som forhindrer det folkelige udbetalingssocialdemokrati fra at mødes med det ufolkelige socialreformssocialdemokrati, så har de radikale måske et folkeskolelærerproblem - nogen traditioner der er mere sociale end de er liberale, og i sin grundindstilling konservative på samme måde som arbejdsklassesocialdemokratiet heller ikke er meget for, eller har let ved at forstå, forandringer.
Jeg synes det er let at få det indtryk at det var den kontante kampagne, der vandt valget, men den bløde politik, der driver hverdagen, og at det er blevet et problem at det er sådan.

(Kedelig internetbonustanke: Det her er den første partidannelse med solide politiske varemærker i front siden nætted for alvor er blevet til noget. Selvfølgelig er websiden oppe. Gad vide hvad der ellers skal ske i den retning)

((dobbelt internetbonus: Hvor finder man den mest absurde politisk-coke-sniffende overreaktion på dagens nyhed: Hos David Trads, naturligvis))

Posted by Claus at May 07, 2007 02:16 PM | TrackBack (0)
Comments (post your own)
Help the campaign to stomp out Warnock's Dilemma. Post a comment.
Name:


Email Address:


URL:Type the characters you see in the picture above.

(note to spammers: Comments are audited as well. Your spam will never make it onto my weblog, no need to automate against this form)

Comments:


Remember info?