May 08, 2007
Der er noget galt med Ny Alliances medlemstæller

Nogen driver gæk med Ny Alliance - eller også driver Ny Alliance gæk med os. I går kl 18.30 stod medlemstælleren på ca 1800. I løbet af aftenen steg og steg tallet. Det er der ikke noget mærkeligt i. Men det steg med mere eller mindre præcis 10 medlemmer i minuttet over flere timer. Ved midnat var tallet nået op på over 5000. Her til morgen er tallet gået op til 6000 - og stiger nu lige så voldsomt eller endnu voldsommere. Ifølge berlingeren er stigningen gået igang ca kl 7, så det er nogenlunde dem samme stigningstakst som i går, dog mindre jævnt. Er det virkelig realistisk at have sådan en konstant trafik i butikken over lang tid? Man må nødvendigvis tro at tallet var mindre hvis man skulle betale på vejen og at medlemstælleren er lige så pålidelig som en almindelig internet quick poll.
Men hey, det virker - uanset hvem der står for løjerne.

(hvis det her fortsætter hele dagen så behøver kun "medlemmerne" at skrive under på opstillingslisterne for at partiet kan få lov at stille op til folketinget fra sådan ca i morgen)

Posted by Claus at May 08, 2007 08:56 AM | TrackBack (0)
Comments (post your own)

praise the lord for curl

Posted by: anonymous on May 16, 2007 12:23 AM
Help the campaign to stomp out Warnock's Dilemma. Post a comment.
Name:


Email Address:


URL:Type the characters you see in the picture above.

(note to spammers: Comments are audited as well. Your spam will never make it onto my weblog, no need to automate against this form)

Comments:


Remember info?