May 08, 2007
Holdningsfallit fra Pernille Rosenkrantz-Theil (og Lotte Svendsen)

Hvis man, som nabo til ungdomshuset, filmede optøjerne før og under rydningen, offentliggjorde sine optagelser på nettet og egentlig ikke har et problem med at politiet også har adgang til internettet - så er man, ifølge Pernille Rosenkrantz-Theil, en stikker. Jeg føler mig sikker på at hvis kameraet vender mod politibarrikaderne i stedet, så er man istedet, en for demokratiet livsvigtig, borgerjournalist.
Den fælles offentlighed forpligter os allesammen, ikke bare magthaverne. Der uddeles ikke frikort til nogen. Det troede jeg da egentlig selv Pernille Rosenkrantz-Theil gik ind for.
Jeg er glad for denne lejlighed til at mindes en nylig udgave af Smagsdommerne, hvor - af alle mennesker - Lasse Rimmer var sat på den opgave at melde fra overfor helt grotesk nedgroet venstreorienterethed, denne aften i form af Lotte Svendsen. Lotte Svendsen nåede at sige om AFR, den omdiskuterede film, at hun synes filmen var god fordi den hjalp en med at "komme i tanke om mere end ti grunde til ikke at slå Anders Fogh Rasmussen ihjel" (ja, det sagde hun) - og samtalen var så langt ude at Rimmer ikke kunne trænge igennem med den observation at det ikke er en målsætning for borgelige regeringer at udbytte Afrika.

Posted by Claus at May 08, 2007 10:34 PM | TrackBack (0)
Comments (post your own)
Help the campaign to stomp out Warnock's Dilemma. Post a comment.
Name:


Email Address:


URL:Type the characters you see in the picture above.

(note to spammers: Comments are audited as well. Your spam will never make it onto my weblog, no need to automate against this form)

Comments:


Remember info?