June 22, 2007
Hvad public service også kan handle om

Henrik Føhns bringer podcasts i Harddisken og tager nettet ind i radioen på den måde, nu gør BBC det modsatte og lader materiale komme ud gennem Twitter. Man kan diskutere Twitters egnethed til opgaven og ærgre sig over at det ikke er en politisk journalist, der er på opgaven - men signalværdien er helt fin: Hvis man er en skattebetalt (eller noget der ligner) public service station, så giver det mening at man ikke kun bruger pengen på at bygge sin egen identitet op, men også bare melder sig ind i samtalerne der hvor de er og hælder sin skattebetalte viden på.

Eller? Nu hvor jeg sidder og skriver den her post, så kommer jeg faktisk i tvivl. Er det statslig omklamring i stil med den jeg snakker om nedenfor, når journalisterne sniger sig væk fra de kanaler, der tydeligt er markere som statsejede, og ind alle mulige andre steder?

Posted by Claus at June 22, 2007 12:47 PM | TrackBack (0)
Comments (post your own)

Hvis du går ind på præmissen, at folkeoplysning er en samfundsmæssig opgave, så kan det ikke gå for hurtigt med at fylde DR-indhold i alle mulige kanaler og være engageret i alle mulige samtaler.

Posted by: Claus on June 23, 2007 10:30 AM

...og det er jeg nok mest enig i. Jeg synes bare den anden vinkel også fortjener at blive diskuteret.

Posted by: Claus Dahl on June 23, 2007 10:33 AM

...og det er jeg nok mest enig i. Jeg synes bare den anden vinkel også fortjener at blive diskuteret.

Posted by: Claus Dahl on June 23, 2007 10:33 AM
Help the campaign to stomp out Warnock's Dilemma. Post a comment.
Name:


Email Address:


URL:Type the characters you see in the picture above.

(note to spammers: Comments are audited as well. Your spam will never make it onto my weblog, no need to automate against this form)

Comments:


Remember info?