June 23, 2007
"To me a community means people who care about each other more than they have to"

David Weinberger snakker med Nick Douglas om Clay Shirkys præsentation på Supernova og om ordet kåmjuniti - et ord som vi ifølge Weinberger "har tabt for lang tid siden" - så det nu bare betyder "folk der bruger Omo vaskepulver på et Omo-website" eller noget i den stil. Shirky var tidligere igang med at minde folk om hvordan open source communities virker - og havde i den sammenhæng K-ordet fremme, kærlighed. Det er den store version af "man skal ikke tjene penge på X, men på grund af X" argumentet, der ofte bruges om blogs og for nylig mere generelt af Cory Doctorow om information.

Det er fint det bliver sagt, men vi skal passe på de store ord på samme måde som vi passer på med at anvende de virkelig gode bredspektrede antibiotika, for at undgå at vi udvikler immunitet og pludselig løber helt tør for store ord. Som bekendt er din interesse for design ikke en passion.

Af samme grund kan jeg godt lide Weinbergers udramatiske, men gode, definition i titlen.

Posted by Claus at June 23, 2007 03:29 PM | TrackBack (0)
Comments (post your own)
Help the campaign to stomp out Warnock's Dilemma. Post a comment.
Name:


Email Address:


URL:Type the characters you see in the picture above.

(note to spammers: Comments are audited as well. Your spam will never make it onto my weblog, no need to automate against this form)

Comments:


Remember info?