July 07, 2007
Clueforladt

Hvad skal vi med nyheder der err så langt fra at kunne følge med det de angiveligt handler om? Lad os skille den historie om et multitouch interface, jeg linker til ovenfor, ad:


  • Selve multitouchoverfladen bruger, efter materialelisten at dømme, den meget omtalte FTIR touch sensing teknik. Dem kan man ikke købe endnu, men kun bygge selv

  • Projektet handler, ifølge den Powerpoint præsentation man kan finde, om repræsentation af musik med farver sådan et interface

  • Den eneste forbindelse mellem MS Surface og de desktop metaforer der leges med der og dette projekt er selve pladen - som altså er en gammel opfindelse af nogen andre. F.eks. er detteher eksamensprojekt, flot som det er, ikke et generelt interface. (I virkeligheden er det svært at se på demoen at de muligheder fladen giver bruges til andet end "en overflade man kan klikke på" - i den forstand kunne projektet ligeså godt have været afviklen på en PC - men det er en anden snak)

  • Multi touch? Jeg ved godt at pladerne kan - men på demofilmen betjenes hele interfacet med én finger

  • Hvorfor skal "infrarødt lys" dummes ned til "to pærer af den type, der bruges til at holde kyllinger og nyfødte grisebasser varme i stalden"?


Helt ærligt, er der nogen der forstår historien bedre af at artiklen fuldstændig misforstår hvad den handler om?

Posted by Claus at July 07, 2007 03:03 PM | TrackBack (0)
Comments (post your own)
Help the campaign to stomp out Warnock's Dilemma. Post a comment.
Name:


Email Address:


URL:Type the characters you see in the picture above.

(note to spammers: Comments are audited as well. Your spam will never make it onto my weblog, no need to automate against this form)

Comments:


Remember info?