July 16, 2007
Vand på flaske er mestendels bullshit

Anil Dash samler sammen på hvorfor vand på flaske - som erstatning for almindeligt vand fra hanen - mestendels er bullshit.
(Når det er sagt: Klorsmag er ikke rart. Jeg glæder mig til at komme ud i vores sommerhus, hvor vandet bare er lækrere - men det er både noget med hvor hårdt/blødt vandet er og den der klorsmag)

Posted by Claus at July 16, 2007 11:29 AM | TrackBack (0)
Comments (post your own)

Men det er da tåbeligt at transportere vand fra Italien til Danmark, for at nogle wannabee kreative klasser kan sidde og nyde den til deres ellers så fine og økologiske salatanretning.

Og hvorfor har har miljøforkæmpere ikke sat sig ned og regnet på hvor meget diesel der skal bruges for at få den halve liter vand herop, og så lave et billede af de forskellige mærkers flasker hvor man illustreret hvordan vandet ser ud når man tilføjer transport-væsken.

Posted by: cj on July 17, 2007 12:28 AM

Gu er det så. Jeg er heller ikke selv på vognen.

Posted by: Claus Dahl on July 17, 2007 12:29 AM

Jeg vil bare gerne lige sige, at jeg er enig med ham der og ham der derovre også. Når det så er sagt...

I Kalifornien hvor jeg bor smager postevand af helvede til. Postevand i Kbh. er i en helt anden klasse. Og det er vist så noget juks at importere vand fra Italien etc., men mht. til argumentet om at det er dyrt, så er det da fint at luksus er dyrt, så i forhold til miljøet burde argumentet være, at det er for billigt. Hvad med at få EU til at kræve mærkater også på vandflasker: "Der er flere bakterier i denne flaske, end i 4 tons postevand.", "Hvert år havner 38 milliarder vandflasker paa lossepladser."

Posted by: Bjørn on July 17, 2007 7:31 PM
Help the campaign to stomp out Warnock's Dilemma. Post a comment.
Name:


Email Address:


URL:Type the characters you see in the picture above.

(note to spammers: Comments are audited as well. Your spam will never make it onto my weblog, no need to automate against this form)

Comments:


Remember info?