August 08, 2007
Legomandsundersøgelse

Blogs overalt - og BT - er optagede af den meget store legomand, der pludselig står på den hollandsk strand Zandvoort. I et anfald at "lad os da lade være med overhovedet at tænke os om" journalistik skriver BT

Da legomanden har teksten 'No real than You are' på maven, tror lokale, at legomanden har taget turen tværs over den engelske kanal fra syd-england.

Kan ingen på BT engelsk? For det kan forfatteren til LEGO T-shirten ihvertfald ikke. En hurtig googlesøgning på T-shirt-teksten finder massevis af blogs med billeder af manden, og så det hollandsksprogede website egoleonard.com hvor man kan se legomanden i dens naturlige habitat som rekvisit til et større hollandsk sommerrave, Dance Valley, afholdt i byen Spaarnwoude. Domænet egoleonard.com er registreret dagen før festivalen, så mon ikke det bare er stive og skæve ravere der har smidt den i vandet ved den nærmeste strand de kunne finde.

[UPDATE: Heller ikke berlingeren har hørt om Google, men de har i det mindste talt med en fra Lego]

Posted by Claus at August 08, 2007 04:45 PM | TrackBack (0)
Comments (post your own)

Lige nu endda den mest læste artikel på BT.dk... Måske skulle BT prøve det dér Google engang, men så var der nok ikke kommet nogen artikel ud af det.

Posted by: tveskov on August 8, 2007 5:00 PM

Jeg tænkte det samme. Det er loose/loose for journalisten at beskæftige sig med andet end det skin han umiddelbart står overfor: Han skal bruge energi - og vil få færre læsere.
Problemet for aviserne er at samme regnestykke gælder for politisk journalistik. Det er billigere og mere interessant bare at viderebringe det drama virksomheder og politikere gerne vil have på markedet.
Deprimerende konklusion faktisk.

Posted by: Claus Dahl on August 8, 2007 5:10 PM
Help the campaign to stomp out Warnock's Dilemma. Post a comment.
Name:


Email Address:


URL:Type the characters you see in the picture above.

(note to spammers: Comments are audited as well. Your spam will never make it onto my weblog, no need to automate against this form)

Comments:


Remember info?